Loading...

VEDAYUR

PROJECTE DE SERVEIS WEB
Detalls del projecte:

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Vedayur es un projecte de botiga online de complements naturals. El lloc web s'ha implementat amb Prestashop. En la posada en marxa de l'aplicatiu hem prioritzat el posicionament, deixant-lo preparat perquè els metatags, url's i texts de continguts siguin els adequats en el moment que el client entri els seus productes.
A la botiga hi hem instal·lat tots els plugins necessaris per tenir un bon funcionament així com PayPal perquè s'hi pugui comprar sense problemes. Gràcies a Prestashop el client disposa d'un control absolut del catàleg de productes, amb un panell de control intuïtiu i fàcil de fer servir.
Algunes altres prestacions de Prestashop són la possibilitat de gestió de productes, gestió de clients, gestió de comandes, facturació i newsletters... Finalment, a nivell gràfic, s'ha treballat amb una estètica fresca, natural i atractiva. Ha estat un projecte molt agradable de fer, esperem que us agradi.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació